Munkatársaink

Név: Lakatos Gábor Attila

Beosztás: Gazdasági vezető

1997-ben a Gödöllői Agrártudományi Egyetem, Gazdaság és Társadalomtudományi Karán szereztem gazdasági mérnök képesítést, majd 1999-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetemen jogi szakokleveles mérnöki képzését végeztem el sikeresen. A pénzügyi szektorban dolgoztam, több pénzintézetnél töltöttem be vezetői pozíciót (Erste Bank, Volksbank, Aegon Hitel). Szakterületem a kockázatkezelés és a követeléskezelés.

A FŐTÁV-KOMFORT Kft.-hez 2019. februárjában érkeztem és a Gazdasági terület irányítása a feladatom.

 

Elérhetőség:

CÍM:1116 Budapest, Kalotaszeg u. 31.

TEL: +36 1 700 6454

E-MAIL: glakatos[kukac]fotav-komfort.hu

 

Név: Kerek Balázs

Beosztás: Műszaki vezető

2000-ben a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Karán végeztem okleveles gépészmérnökként, majd 2018-ban a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem Energiatermelési szakmérnöki képesítést. Energetikai szakterületen dolgoztam a Borsodchem Nyrt-nél 2000-2003 között. 2003-2019 között a FŐTÁV Zrt-nél energetikusi, majd művezetői, valamint a hőközpont üzemeletetési területen üzemvezetői pozíciókat töltöttem be.

A FŐTÁV-KOMFORT Kft-hez 2019. márciusban érkeztem, feladatom a cég műszaki tevékenységének (tervezés, gyártás, kivitelezés) irányítása.

 

Elérhetőség:

CÍM:1116 Budapest, Kalotaszeg u. 31.

TEL: +36 1 700 5913

E-MAIL: bkerek[kukac]fotav-komfort.hu

 

Név: Kalló Tamás

Beosztás: Kivitelezési üzletágvezető

„Tanulmányaimat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Karán végeztem Épületgépészet és Környezettechnika szakirányon. 2016-tól dolgozom a FŐTÁV-KOMFORT Kft.-nél, ahol a hőközpontok teljes felújításának és új fogyasztók létesítésének ütemezett kivitelezését látom el. Jelenleg 5 művezetőség irányítását fogom össze elektromosság, gépészet és szakipar tekintetében, 78 dolgozóval. Feladatom a szervezett és hatékony működés fenntartása, a hőközpontok korszerűsítésének elősegítése és a cég eredményességének biztosítása.”

 

Elérhetőség:

CÍM:1116 Budapest, Kalotaszeg u. 31.

E-MAIL: kallo.tamas[kukac]fotav-komfort.hu

 

 

Név: Kiss József

Beosztás:  minőségügyi és üzemeltetési osztályvezető

 

„A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki Karán szereztem építőipari gépész  diplomát. A vállalathoz 2015. májusában léptem be.

 A FŐTÁV-KOMFORT Kft-nél én felelek a minőségirányítási, munkavédelmi és gépjármű üzemeltetési területekért. Feladataim közé tartozik többek között a vállalat ISO 9001-es minőségirányítási rendszernek való megfeleltetése, és én felelek a közel 60 darabos gépjárműflottánk fenntartásáért, üzemeltetéséért, a szükséges kapcsolattartásért és ügyintézésért.

 

Elérhetőség:

CÍM:1116 Budapest, Kalotaszeg u. 31.

TEL: +36 1 700 5911

E-MAIL: Kiss.Jozsef[kukac]fotav-komfort.hu